AQUESTA GALERIA ÉS FORÇA EXTENSA, SI UN COP VISTA LA PRIMERA PLANA, LA VOLEU VEURE TOTA SENCERA, CLIQUEU A BAIX DE TOT, ON DIU: MISSATGES MÉS ANTICS.
GRÀCIES.
IF YOU WANT TO TAKE A LOOK AT THE OLDER GALLERY, PLEASE SEE BELOW AND CLICK ON OLDER POSTS. THANKS.


dilluns, 18 de gener del 2010

TERRAMARE

11 comentaris:

Maria ha dit...

TERRAMARE...


Terra Mãe, céu e terra. Terra fértil, corpórea, tangível…

Deusa Mãe Terra… intangível, incorpórea…


Espírito e Natureza…


Un grapat de beijinhos suaus


BIA

Anònim ha dit...

Tota aquesta obra en general i els darrers quadres en particular demanen a crits ser convertits en tela i ser exposats. És una obra genial i és una trista llàstima que restin presoners a un medi encara tan limitat, lluny de crítica del experts i a l’abast del gran públic. Una lamentable llàstima.

M.PAUMARCH ha dit...

Anònim, voldria saber qui ets, ja que alimentes el meu ego de tal manera. Potser ets de Premià...? Va! Digues...!
Saps que convertir en tela tot això costa una fortuna que no tinc ni crec que tingui mai? Sóc el primer a lamentar-ho. Per altra banda, i segons ho veig jo, pintar i dibuixar no són pas la mateixa cosa. Sóc pintor i compositor, em penso, m'interessa l'equilibri de formes i de colors, també el missatge d'una obra, sobretot si és crític amb la "civilització" muntada per la raça depredator erectus stupidus, que som els humans, però no sóc pas bon dibuixant. Diuen que Dalí tenia un "manetes" que li feia la feina de precisió, ho sabies? I, com a tret curiós, tot i que cada cop més, veig que em surt una mena de surrealisme impenitent (i no ho puc evitar)... Recony! Dalí no m'agrada gens!

Salut, i visca la Terra!
Que sempre visqui la Terra! A última hora tots som una mica terra.

Maria ha dit...

Salvador...uma pessoa diz-te em anonimato o que de alguma forma também eu te disse mais do que uma vez...

Raios que nascem seres como tu...com este DOM tão genial e que pouco além vão... que espera o mundo para olhar para estes seus filhos sem padriho? espera-se que morram para lhes atribuir o devido valor? A "quota" sobe depois de mortos? Quina merda de mundo este!


Estou com este anónimo que se devia revelar pois não está a referir nada que popssa temer.


Beijos Salvador

Viva a Arte, Viva a Terra Livre e mais Humanizada!!!


BIA

Maria ha dit...

rectifico:

...que espera o mundo para olhar para estes seus filhos sem padrinho?...

ANALUKAMINSKI PINTURAS ha dit...

Caro amigo! Gosto muito de passear pelo teu espaço poético-imagético e saborear tuas produções, frutos da alma azulada que os parteja. Agradeço pela visita ao meu blog, e desejo um ano pleno de luz, inspiração, cor e poesia! Abraços alados!

Noslen ed azuos ha dit...

Neste me joguei e para qualquer lado ou oxigênio estarei vivamente em prazer.bela pintura!

Abração
ns

ANALUKAMINSKI PINTURAS ha dit...

Volto para contemplar, mais uma vez, tuas imagens. Aprecio muito teu estilo singular, e o modo como apresentas a figura feminina. Deixo beijos pintados e alados, azuis!

Sr do Vale ha dit...

a página do dia e noite, em carícias sensuais.

Evix ha dit...

aquest és preciós!!!

et recomano el llibre de la Doris Lessing La grieta (tb hi és en català)

Júlia RibaRoja ha dit...

Doncs aquest no sé si el tenies o no abans, però no l'havia vist, és molt maco, hi tens la Venus d'Aram, hi tens les musses, em sembla veure-hi, molt llunyà, aquest paisatge USA que tant m'agrada........però això sí, amb uns colors molt contrastats, aquest marró intens, marró de terra.........És molt maco i l'hauries d'incloure en les Expos.......!